OJ Electronics

H iστορία της OJ Electronics

Για περισσότερο από μισό αιώνα η OJ Electronics σχεδιάζει και αναπτύσσει ηλεκτρονικά χειριστήρια για ενδοδαπέδια θέρμανση και HVAC Controls & Drives. Σας δίνουμε πρόσβαση σε βαθιά γνώση εφαρμογών και καινοτόμο δύναμη και σας βοηθάμε να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας στην αγορά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση της επιχείρησης των πελατών μας.

Η προσθήκη επιπλέον αξίας στην επιχείρησή σας είναι δική μας επιχείρηση. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας - και εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα. Με την OJ επωφελείστε από μια τεράστια εμπειρία με τεχνογνωσία εφαρμογών και ένα σταθερό αποδεδειγμένο ρεκόρ για την καινοτομία σε συνδυασμό με έναν υγιή σεβασμό για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων με υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία, σχεδιασμό και διαισθητική λειτουργία.

Έχουμε την έδρα του στο Sønderborg της Δανίας, όπου τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα μέσω διανομέων παγκοσμίως. Διατηρούμε μια ισχυρή διεθνή θέση με θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Πολωνίας.

Βιωσιμότητα

Βελτίωση της διαχείρισης κλίματος

Η συνεργασία με την OJ Electronics σημαίνει ότι έχετε έναν συνεργάτη που αντιμετωπίζει τη διαχείριση του κλίματος με πολλούς τρόπους. Οι λύσεις μας βελτιστοποιούν τα εσωτερικά κλίματα για χρήστες παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα εργασίας για τους υπαλλήλους μας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας. Και δημιουργούμε λύσεις που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, βοηθώντας στη δημιουργία περισσότερων κτιρίων συνειδητοποίησης του κλίματος σε όλο τον κόσμο.

Η αφοσίωσή μας στη βιωσιμότητα αντικατοπτρίζεται στη φιλοδοξία μας να αναπτύξουμε έξυπνες λύσεις που εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας - προς όφελος όλων των εμπλεκομένων. Τονίζουμε επίσης τη βιωσιμότητα όταν επιλέγουμε συνεργάτες και προμηθευτές, στην παραγωγή και στο αναπτυξιακό μας έργο.

Πράσινο Όραμα

Η OJ Electronics θα συνεχίσει να αναπτύσσει έξυπνες λύσεις που παρέχουν μέγιστη άνεση με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Πράσινη Στρατηγική

Για την OJ Electronics, η βιωσιμότητα είναι μια επιχειρηματική προσέγγιση που στοχεύει στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τους ενδιαφερόμενους και το περιβάλλον.

Aντίκτυπο

Σε όλες τις επιχειρηματικές μας αποφάσεις και διαδικασίες, εμείς στην OJ Electronics επιδιώκουμε να επιτύχουμε μια υπεύθυνη ισορροπία μεταξύ οικονομικών, ανθρώπινων και περιβαλλοντικών παραμέτρων.

Βιωσιμότητα στη πράξη

Η OJ Electronics συμμετέχει σε διάφορα έργα που επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Project Zero
Η OJ Electronics είναι περήφανη που βρίσκεται σε μια περιοχή με μοναδικές δυνατότητες χάρη στον μεγάλο αριθμό εταιρειών που βασίζονται στη γνώση και στη μηχανική που επιθυμούν να ηγηθούν στην προστασία του κλίματος. Η περιοχή Sønderborg της Δανίας ξεκίνησε το δικό της πρόγραμμα για το κλίμα: Project Zero.

Το Project Zero είναι ένα όραμα να καταστεί ουδέτερο το CO2 σε ολόκληρη την περιοχή Sønderborg έως το 2029. Χάρη στο Project Zero, οι τοπικές εταιρείες συνεργάζονται για να κάνουν το Sønderborg ένα κέντρο ισχύος για το cleantech. Η OJ Electronics είναι υπερήφανη που βοηθά στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ως μέλος του Project Zero, η OJ Electronics δεσμεύτηκε αρχικά να μειώσει τις εσωτερικές εκπομπές CO2. Επιτύχαμε τους στόχους μας εστιάζοντας στη συνειδητή συμπεριφορά CO2, για παράδειγμα:

  • Μετράμε την κατανάλωση ενέργειας για να εξοικονομήσουμε CO2
  • Χρησιμοποιούμε τους πόρους μας με σύνεση, εξοικονομώντας ηλεκτρισμό, νερό και θερμότητα
  • Θεωρούμε εξοικονόμηση ενέργειας κατά την αγορά νέου εξοπλισμού
  • Συμμετέχουμε τους υπαλλήλους μας σε αυτήν την αποστολή

Διαβάστε περισσότερα για το Project Zero στη διεύθυνση:
www.projectzero.dk

Χημικά, απόβλητα και ορυκτά συγκρούσεων

Η OJ Electronics έχει δεσμευτεί για την ηθική προμήθεια ορυκτών - και για τον υπεύθυνο χειρισμό των αποβλήτων. Συμμορφωνόμαστε με τους κορυφαίους κανονισμούς σε αυτά τα πεδία και σας παρέχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους περιβαλλοντικούς σας στόχους.

REACH

Η OJ Electronics A / S πληροί τις απαιτήσεις του κανονισμού REACH (Καταχώριση, Εξουσιοδότηση και Περιορισμός Χημικών Προϊόντων, Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΚ) 1907/2006) με τροποποιήσεις.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των καθηκόντων μας ως μεταγενέστερου χρήστη, διασφαλίζουμε ότι οι βασικοί προμηθευτές μας κατανοούν τη σημασία της νομοθεσίας REACH και το καθήκον τους να μας ενημερώνουν για τυχόν ουσίες πολύ υψηλής ανησυχίας (SVHC) σε προϊόντα που προμηθεύουν στην OJ Electronics. Ενεργούμε αμέσως όταν υπαινιγμός οποιασδήποτε SVCH χρησιμοποιείται σε συγκεντρώσεις άνω του 0,1% στα συστατικά μας.

RoHS3

Η OJ Electronics A / S πληροί τις απαιτήσεις του RoHS3, που σημαίνει τις οδηγίες περί περιορισμού των επικίνδυνων ουσιών 2011/65 / ΕΕ (RoHS2) με τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της οδηγίας 2015/863 / ΕΕ (RoHS3).

Γενικά, τα προϊόντα μας εμπίπτουν στην κατηγορία 9: «Όργανα παρακολούθησης και ελέγχου».

Η OJ Electronics A / S παράγει επίσης ανταλλακτικά για προϊόντα που διατέθηκαν στην αγορά πριν από το 2006. Ενώ αυτή η κατηγορία εξαιρείται από την οδηγία RoHS, συνεχίζουμε να προσαρμόζουμε τις διαδικασίες, τα υλικά κ.λπ., ώστε όλα τα προϊόντα μας να συμμορφώνονται με την οδηγία RoHS.

Διαλογή και ανακύκλωση

Έχουμε αυστηρές εσωτερικές διαδικασίες για τη διαχείριση αποβλήτων, τη συμμόρφωση ή την υπέρβαση όλων των απαιτήσεων από τις τοπικές και εθνικές αρχές. Αυτήν τη στιγμή ταξινομούμε τα απόβλητα σε περισσότερες από είκοσι διαφορετικές υποομάδες.

WEEE2

Η OJ Electronics A / S πληροί τις απαιτήσεις του WEEE2 (Οδηγία αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού 2012/19 / ΕΕ), η οποία ορίζει τη συλλογή και ανακύκλωση όλων των ειδών ηλεκτρονικών αποβλήτων και παροτρύνει τους κατασκευαστές να συλλέγουν και να απορρίπτουν ηλεκτρονικά απόβλητα. Εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας μέσω της συνεργασίας με το elretur, δείτε το πιστοποιητικό παρακάτω.

Ορυκτά σύγκρουσης

Όταν ασχολείστε με την OJ Electronics, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ορυκτά στα προϊόντα σας προέρχονται από τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ανάγκη αποφυγής συμβολών σε συγκρούσεις.

Τα λεγόμενα ορυκτά σύγκρουσης θέτουν μια συγκεκριμένη πρόκληση, όπως αναφέρεται στον νόμο Dodd-Frank των ΗΠΑ, τμήμα 1502 και στον κανονισμό (ΕΕ) 2017/821. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε ότι οποιοδήποτε από αυτά τα ορυκτά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας προέρχεται με τρόπο που να χρηματοδοτεί συγκρούσεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ή σε γειτονικές χώρες.

Δεδομένου ότι δεν προμηθεύουμε άμεσα κανένα από αυτά τα ορυκτά, οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στο να διασφαλίσουμε ότι οι προμηθευτές μας είναι τόσο δεσμευμένοι όσο και εμείς.